Hoppa till sidans innehåll

Ridskola


Prova på ridning "kvarten"

Ridningen bokas kl.12.15 i gamla cafeterian. (med reservation om ridläraren råkar blir fördröjd på sin lektion som avslutas 12:00)

Ridningen börjar kl. 12.30. Blir det flera grupper så startar ridningen för andra gruppen ca 12:45 osv.

Pris 50 kronor. För små barn under 5 år bör förälder gå bredvid.

 

OBS: om det är många som vill rida så behöver man dela upp barnen i flera grupper. Maxantalet per gurpp är 8 st/grupp. Detta innebär att det kan bli så att några barn får vänta i 15-30 minuter. Varje grupp rider ca 15 minuter.

Välkomna!

____ 

Onsdagar 17:00-17:45 är stora ridhuset delvis upptaget med ridning för ryttare från ridprofilen vid Sunnerby skolan.
Om hänsyn visas kan halva ridhuset användas av privatryttare, dock ej hoppning 


           

Vill du börja rida?

Alla är välkomna till ridskolan. Flera klubbar ordnar prova-på-ridning för både barn och vuxna och särskilda föräldra- eller grabbgrupper.

Många som kommer till ridskolan första gången är barn, som vill prova på ridning. Ofta har dom en kompis eller ett syskon som rider. Men det är också många som börjar rida i vuxen ålder, för att barnen rider eller för att förverkliga en gammal dröm. En del föräldrar är rädda för hästar och vill övervinna sin rädsla för att kunna hjälpa och dela hästintresset med barnen.

Det behövs ingen dyr utrustning för att börja rida. Ett par stadiga kängor eller stövlar med klack är bra och ett par bekväma byxor. Hjälm är obligatoriskt men finns vanligtvis att låna på ridskolan de första gångerna.  

Vill du börja rida hos oss ringer du till klubben på telefontiden. Vardagar 09:30-10:00 på 08-520 306 70 eller mailar till This is a mailto link


Vad gäller om jag är en trög betalare.

Vid betalningspåminnelse för avgifter som ej betalats i tid, faktureras en förseningsavgift på 150:- och 20:- administrativ kostnad. Har betalning ej inkommit efter en påminnelse så lämnas skulden till inkasso. Uppsägning av ridabonnemang skall ske skriftligt, uppsägningstid är en månad. Du rider givetvis under uppsägningstiden. Vi tillämpar fortfarande möjligheten att dela upp terminsbatalningen, men du måste ovillkorligen meddela ridskolan ditt önskemål.


  Avbokning av ridlektion

Om du behöver avboka en ridlektion så gör du det genom att ringa på vår telefontid måndag till fredag kl. 09.30-10.00. Vid annan tid, lämna meddelande på vår telefonsvarare. OBS! Du kan inte e-posta en avanmälan till oss då vi på grund av många instruktörer, lektioner m.m. har svårt att hantera denna form av information i god tid.. 


 

 

 

 

 

 


Uppdaterad: 10 SEP 2017 18:26

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. 

 

 

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-18 samt lördag 10-14.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

         Volvo

  VOLVO SAAB FORD
Servar du bilen på Motor-Center i Nynäshamn får du som medlem i Sorunda Ridklubb 10% rabatt på utförda arbeten. Uppge SORK vid bokning.            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
Fax: 0852030675
E-post: This is a mailto link

Se all info