Hoppa till sidans innehåll

Ridskola


Nya tider för prova på ridningen "Kvarten"

Från lördagen den 19/8 är prova på ridningen "kvarten" kl. 12.15

Ridningen bokas kl.12.00 i cafeterian.

Pris 40 kronor. För små barn under 5 år bör förälder gå bredvid.

Ingen prova på ridning lördagen den 4/11 pga helgdag.


Välkomna!

____ 

Onsdagar 17:00-17:45 är stora ridhuset delvis upptaget med ridning för ryttare från ridprofilen vid Sunnerby skolan.
Om hänsyn visas kan halva ridhuset användas av privatryttare, dock ej hoppning 


           

Vill du börja rida?

Alla är välkomna till ridskolan. Flera klubbar ordnar prova-på-ridning för både barn och vuxna och särskilda föräldra- eller grabbgrupper.

Många som kommer till ridskolan första gången är barn, som vill prova på ridning. Ofta har dom en kompis eller ett syskon som rider. Men det är också många som börjar rida i vuxen ålder, för att barnen rider eller för att förverkliga en gammal dröm. En del föräldrar är rädda för hästar och vill övervinna sin rädsla för att kunna hjälpa och dela hästintresset med barnen.

Det behövs ingen dyr utrustning för att börja rida. Ett par stadiga kängor eller stövlar med klack är bra och ett par bekväma byxor. Hjälm är obligatoriskt men finns vanligtvis att låna på ridskolan de första gångerna.  

Vill du börja rida hos oss ringer du till klubben på telefontiden. Vardagar 09:30-10:00 på 08-520 306 70 eller mailar till This is a mailto link


Vad gäller om jag är en trög betalare.

Vid betalningspåminnelse för avgifter som ej betalats i tid, faktureras en förseningsavgift på 150:- och 20:- administrativ kostnad. Har betalning ej inkommit efter en påminnelse så lämnas skulden till inkasso. Uppsägning av ridabonnemang skall ske skriftligt, uppsägningstid är en månad. Du rider givetvis under uppsägningstiden. Vi tillämpar fortfarande möjligheten att dela upp terminsbatalningen, men du måste ovillkorligen meddela ridskolan ditt önskemål.


  Avbokning av ridlektion

Om du behöver avboka en ridlektion så gör du det genom att ringa på vår telefontid måndag till fredag kl. 09.30-10.00. Vid annan tid, lämna meddelande på vår telefonsvarare. OBS! Du kan inte e-posta en avanmälan till oss då vi på grund av många instruktörer, lektioner m.m. har svårt att hantera denna form av information i god tid.. 


 

 

 

 

 

 


Uppdaterad: 10 SEP 2017 18:26

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Carina Barfoth.

 

 

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-18 samt lördag 10-14.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

         Volvo

  VOLVO SAAB FORD
Servar du bilen på Motor-Center i Nynäshamn får du som medlem i Sorunda Ridklubb 10% rabatt på utförda arbeten. Uppge SORK vid bokning.            

  
 

Stöd Sorunda Ridklubb varje gång du spelar på Svenska Spel! Du vet väl att varje spel du lägger på Svenska Spel kan ge direkta pengar till oss! Det enda du behöver göra är att gå via denna länk. Tack för ditt stöd och spela lagom! www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/butik/svenskaspel


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 08520 306 70
Fax: 08-520 306 75
E-post: This is a mailto link

Se all info