Hoppa till sidans innehåll

Privatstall

Privatstall
Stalltvätt med ånga under vecka 29  2017
Även i år så kommer stallarna att tvättas vecka 29 i juli månad. Arbetet kommer att pågå måndag den 17 t.om. torsdag den 20.
Stallet kommer då att tvättas av PFM Steam & Clean med ånga.
I år kommer inte taken att tvättas däremot uppställningsplatser och spolplatser och bekostas av stiftelsen. Boxarna bekostas givetvis av boxinnehavaren.
Stallet kommer att delas upp i två tvättomgångar (halva stallet per omgång). Mer info kommer senare.

Minnesanteckningar privatstallsmöte 28/2-2016
Klicka på denna Länk för att komma till minnesanteckningarna från mötet. 

För dig som har egen häst kan vi erbjuda uppstallning i vårt privatstall med 35 boxplatser. Stallet är uppdelat i två avdelningar med varsin sadelkammare, dubbel spolplats, foderrum och torkrum. Det finns tillgång till två ridhus, ett ridtält, utebana och obegränsad tillgång till ridning ute på märkta ridvägar. Ridning på anläggningen är fri. Du kan välja olika nivå på service, allt från att sköta din häst själv till hjälp med fodring in och utsläpp m.m. Hage för utevistelse ingår. Vill du ha mer information om privatstallet så ringer du Anna Karin Larsson på 08 520 30670 under vår telefontid vardagar mellan kl. 09.30-10.00.  
 I grundhyran ingår: I utsläpp ingår: I insläpp ingår:
Box, rasthage, hösilage, spånpellets, fodring morgon och kväll på vardagar. Utsläpp till hage, ett täcke tas på om så önskas. (Obs! endast vardagar). Intag och lunchfodring.
(Obs! endast vardagar).
Pris: 3.700:- Pris: 300:- Pris: 300:-

Ridhustider 

Se information under ridhusifo
 

Tävlingar 

 Se under filken tävlingar
 
Beträffande strömedel så gäller följande i privatstallet. Vi har som du märkt övergett halmpellets och istället gått över till spånpellets som visat sig vara ett bättre alternativ.  
Du som flyttar in i tom box får som start 7 st säckar och därefter 2 säckar i veckan framställda vid din box. Självklart får du då inte ströa med halm också.

Du vet väl om att sadelkammarna i privatstallet är låsta mellan kl. 23.00 till 05.30 på morgonen. Det innebär att kodlåsen ej fungerar under denna tid, om du behöver tillträde under stängd tid så kontakta Anna Karin Larsson eller Åsa Nordqvist för lån av nyckel.

Som du kanske lagt märke till så finns det nu i ridhusen utrustning för att mocka av ridbanan efter att du ridit. Vi har räknat ut att det under ett år blir närmare tretusenfemhundra kilo skit kvar på ridbanorna om vi inte tar ut det. Så snälla mocka efter dig, det spar bannorna som du förstår.

Om du har några idéer eller förslag till information på sidan, kontakta då gärna personalen eller e-posta till oss på This is a mailto link
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tävlingar
Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor

hittar du numera under Tävlingskalender.

Cafeterian
Cafeterian är öppen vardagar mellan kl. 15.00-20.00 och på lördagar kl. 10.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Josefin Berggren.

 

 

Kontakta oss:
Postadress: Sorunda Ridklubb
Vansta Gård 1 
148  92  Ösmo
Besöksadress:  Vansta Gård 
Ösmo
Telefon: 08 520 306 70
Telefontid: må-to 09.30-10.00 
lö 08.30-09.00.
Fax:  08 520 306 75
E-mail:  This is a mailto link
Bankgiro:  5063-4161  (Vanstastiftelsen)
Plusgiro:  14 36 29-4 
(Sorunda Ridklubb)

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. 

 

 

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-18 samt lördag 10-14.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

         Volvo

  VOLVO SAAB FORD
Servar du bilen på Motor-Center i Nynäshamn får du som medlem i Sorunda Ridklubb 10% rabatt på utförda arbeten. Uppge SORK vid bokning.            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
Fax: 0852030675
E-post: This is a mailto link

Se all info