Privatstall

Stalltvätt med ånga under vecka 29  2017
Även i år så kommer stallarna att tvättas vecka 29 i juli månad. Arbetet kommer att pågå måndag den 17 t.om. torsdag den 20.
Stallet kommer då att tvättas av PFM Steam & Clean med ånga.
I år kommer inte taken att tvättas däremot uppställningsplatser och spolplatser och bekostas av stiftelsen. Boxarna bekostas givetvis av boxinnehavaren.
Stallet kommer att delas upp i två tvättomgångar (halva stallet per omgång). Mer info kommer senare.

Minnesanteckningar privatstallsmöte 28/2-2016
Klicka på denna Länk för att komma till minnesanteckningarna från mötet.

För dig som har egen häst kan vi erbjuda uppstallning i vårt privatstall med 35 boxplatser. Stallet är uppdelat i två avdelningar med varsin sadelkammare, dubbel spolplats, foderrum och torkrum. Det finns tillgång till två ridhus, ett ridtält, utebana och obegränsad tillgång till ridning ute på märkta ridvägar. Ridning på anläggningen är fri. Du kan välja olika nivå på service, allt från att sköta din häst själv till hjälp med fodring in och utsläpp m.m. Hage för utevistelse ingår. Vill du ha mer information om privatstallet så ringer du Anna Karin Larsson på 08 520 30670 under vår telefontid vardagar mellan kl. 09.30-10.00.
 I grundhyran ingår: I utsläpp ingår: I insläpp ingår:
Box, rasthage, hösilage, spånpellets, fodring morgon och kväll på vardagar. Utsläpp till hage, ett täcke tas på om så önskas. (Obs! endast vardagar). Intag och lunchfodring.
(Obs! endast vardagar).
Pris: 3.700:- Pris: 300:- Pris: 300:-

Ridhustider våren 2016

Se information under ridhusifo

Tävlingar våren 2016

Se under filken tävlingar

Beträffande strömedel så gäller följande i privatstallet. Vi har som du märkt övergett halmpellets och istället gått över till spånpellets som visat sig vara ett bättre alternativ.
Du som flyttar in i tom box får som start 7 st säckar och därefter 2 säckar i veckan framställda vid din box. Självklart får du då inte ströa med halm också.

Du vet väl om att sadelkammarna i privatstallet är låsta mellan kl. 23.00 till 05.30 på morgonen. Det innebär att kodlåsen ej fungerar under denna tid, om du behöver tillträde under stängd tid så kontakta Anna Karin Larsson eller Åsa Nordqvist för lån av nyckel.

Som du kanske lagt märke till så finns det nu i ridhusen utrustning för att mocka av ridbanan efter att du ridit. Vi har räknat ut att det under ett år blir närmare tretusenfemhundra kilo skit kvar på ridbanorna om vi inte tar ut det. Så snälla mocka efter dig, det spar bannorna som du förstår.

Om du har några idéer eller förslag till information på sidan, kontakta då gärna personalen eller e-posta till oss på This is a mailto link

Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor

Cafeterian
Cafeterian är öppen vardagar mellan kl. 15.00-20.00 och på lördagar kl. 10.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Josefin Berggren.

E-mail:  This is a mailto link

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Carina Barfoth.

Stöd Sorunda Ridklubb varje gång du spelar på Svenska Spel! Du vet väl att varje spel du lägger på Svenska Spel kan ge direkta pengar till oss! Det enda du behöver göra är att gå via denna länk. Tack för ditt stöd och spela lagom! www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/butik/svenskaspel