Privatstall

Ridhusen upptagna för Stockholmscup och ponnycup.
Datum: 6/10, 24/11, 15/12 och 26/1
Stora ridhuset 08:00 - 12:30
Lilla ridhuset 08:00-15:30
Ny tjänst som erbjuds:
Behöver du hjälp med att ställa upp din häst till hovslagare?
Nu kan du till en kostnad på 150 kr få hjälp med att ställa upp din häst till hovslagaren och sedan få den utsläppt i hagen efter att den har fått nya skor. Anmäl i god tid vilken dag och tid din hovslagare kommer. Anmälan skickar du via mail till This is a mailto link

För dig som har egen häst kan vi erbjuda uppstallning i vårt privatstall med 35 boxplatser. Stallet är uppdelat i två avdelningar med varsin sadelkammare, dubbel spolplats, foderrum och torkrum. Det finns tillgång till två ridhus, ett ridtält, utebana och obegränsad tillgång till ridning ute på märkta ridvägar. Ridning på anläggningen är fri. Du kan välja olika nivå på service, allt från att sköta din häst själv till hjälp med fodring in och utsläpp m.m. Hage för utevistelse ingår. Vill du ha mer information om privatstallet så ringer du Åsa Nordqvist på 08 520 30670 under vår telefontid vardagar mellan kl. 09.30-10.00.
 I grundhyran ingår: I utsläpp ingår: I insläpp ingår:
Box, rasthage, hösilage max 12 kg/ häst eller ponny per dag, spånpellets, fodring morgon och kväll på vardagar. Utsläpp till hage, ett täcke tas på om så önskas. (Obs! endast vardagar). Intag och lunchfodring.
(Obs! endast vardagar).
Pris: 3.900:- Pris: 300:- Pris: 300:-

Ridhustider

Se information under ridhusifo

Se under filken tävlingar

Beträffande strömedel så gäller följande i privatstallet.
Vi har spånpellets.
Du som flyttar in i tom box får som start 7 st säckar och därefter 2 säckar i veckan framställda vid din box. Självklart får du då inte ströa med halm också.

Sadelkammarna i privatstallet är låsta mellan kl. 23.00 till 05.30 på morgonen. Det innebär att kodlåsen ej fungerar under denna tid, om du behöver tillträde under stängd tid så kontakta Åsa Nordqvist för lån av nyckel.

I ridhusen finns utrustning för att mocka av ridbanan efter att du ridit. Alla mockar efter sin häst/ponny efter ridning, innan man lämnar ridhuset.
Vi har räknat ut att det under ett år blir närmare tretusenfemhundra kilo skit kvar på ridbanorna om vi inte tar ut det. Så snälla mocka efter dig, det spar bannorna som du förstår.

Om du har några idéer eller förslag till information på sidan, kontakta då gärna personalen eller e-posta till oss på This is a mailto link

E-mail:  kThis is a mailto link

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter.