Skötarsidan

För att bli skötare måste man vara minst 10 år.

Att vara skötare på Sorunda ridklubb:

* Du ska vara i stallet minst 2ggr/vecka.

* Du ska smörja din sköthästs utrustning minst en gång i veckan.

* Hästens krubba och vattenkopp behöver göras rent en gång i veckan. Spiltväggarna kan dras av med en blöt svamp så att de ser fina ut.

* Du ska försöka se till så att din sköthäst har en borste av varje sort i sin påse.

* Du ska meddela en ridlärare eller stallvärdinna om du upptäcker sår eller trasig utrustning.

* Om du vill ha med dig egna borstar får de INTE ha varit använda i andra stall pga.
smittorisk!

* Du ska vara en bra förebild och uppträda glatt och trevligt mot elever, föräldrar och hästar.

* Även om din sköthäst är ”sjukskriven” från lektioner behöver den ändå skötas om.

* Framförallt: Ha roligt! Borsta och mys mycket med din sköthäst. Ni kommer att lära känna varandra mer och mer för varje dag som går.

vusimokwnsbxplq3ym7rpq

Uppdaterad: 09 FEB 2017 13:21 Skribent: US

Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor

Cafeterian
Cafeterian är öppen vardagar mellan kl. 15.00-20.00 och på lördagar kl. 10.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Josefin Berggren.

E-mail:  This is a mailto link

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Carina Barfoth.