Vi som tävlar för Sork

Välkommen till en ny sida där du hittar information om var och när våra Sork ryttare är ute och tävlar.

Tanken är att du som tävlar själv eller i lag för Sork lämnar info till oss så att vi kan lägga in den på hemsidan.

Lämna gärna din info minst en vecka innan tävlingen, så att vi som är intresserade kan komma och glädja dig med vår närvaro.

Informationen skickar du till This is a mailto link eller lämnar till någon i personalen.

Datum Tävling Vem/vilka tävlar Var Tid Hemsida

Uppdaterad: 04 SEP 2017 10:48 Skribent: Ingvar Nordqvist

Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor

Cafeterian
Cafeterian är öppen vardagar mellan kl. 15.00-20.00 och på lördagar kl. 10.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Josefin Berggren.

E-mail:  This is a mailto link

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Carina Barfoth.