Hoppa till sidans innehåll
lucia

Stort tack för en fantastisk helg

2017-12-10 18:39
det har varit en fullspäckad helg på anläggningen
  • Uppdaterad: 2017-12-10 18:40

Lördag eftermiddag arrangerades ett luciafirande med luciatåg, en fantastisk ljusspäckad kadrilj och en liten hundhoppningstävling. Priser delades ut till årets häst som blev Prima Donna, årets ponny som blev Nova, terminens skötare Whille Waldenlind och vinnaren av ridskolemästerskapet i hoppning Anna Greilert och hästen Szilja.

På söndagen var det dags för tävlingar. Stockholmscupslaget tog emot Upplands Broo. Besökande lag vann dagens möte med knappa 4 poäng. Stort grattis till samtliga ryttare.

Efter lunch var det dags för ponnycupen och motståndarlag var Karlslunds RF. Även här blev det en jämn match men här lyckades Sorunda ryttarna ta hem seger. Stort grattis även till alla er som var delaktiga i segern.

När alla tävlingar var över var det dags att göra det julfint i stallet. Det sattes upp glitter, kulor m.m. Så nu har även våra fantastiska hästar och ponnyer fått julfint.

Stort tack vill vi rikta till alla som engagerar sig i alla olika aktiviteter och ser till att klubben alltid står för god samarbetsförmåga och ett vänligt bemötande.

 

Vill även passa på att återigen gratulera klubbens hoppryttare Josefine Jonsson som även den här helgen tog en placering hos Södertälje ridklubb på höjden 1,25 m med hästen Rozqoo Dee.

Skribent: Carina Barfoth
Epost: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. Övrig tid finns tillgång till varmdrycksautomat. Kontaktperson för cafeterian är Carina Barfoth.

 

 

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-18 samt lördag 10-14.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

         Volvo

  VOLVO SAAB FORD
Servar du bilen på Motor-Center i Nynäshamn får du som medlem i Sorunda Ridklubb 10% rabatt på utförda arbeten. Uppge SORK vid bokning.            

  
 

Stöd Sorunda Ridklubb varje gång du spelar på Svenska Spel! Du vet väl att varje spel du lägger på Svenska Spel kan ge direkta pengar till oss! Det enda du behöver göra är att gå via denna länk. Tack för ditt stöd och spela lagom! www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/butik/svenskaspel


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 08520 306 70
Fax: 08-520 306 75
E-post: This is a mailto link

Se all info