Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Svenska Ridsportförbundet rekommenderar att utökade försiktighetsåtgärder genomförs inför och på tävling av ryttare och arrangörer. Rekommendationerna gäller från och med 12 april 2021 till och med 30 maj 2021.
 

Förbundsstämma den 8 maj

(2021-04-13 10:48)
Vill ni vara med och påverka inom ridsporten? Se till att just er förenings röst blir hörd genom att delta vid stämman! 
 

Barnmärken

(2021-04-08 14:14)
Åtta märken för barn och nybörjare i alla åldrar inom ridsporten
 
Det tillfälliga tävlingsstoppet i Sverige hävs från och med den 12 april. Det beslutet tog Svenska Ridsportförbundets styrelse på onsdagen. Därmed tillåts tävlingar för yrkesverksamma igen.
 

Klubbkampen

(2021-03-29 17:10)
En kul idé som vi vill sprida till flera föreningar. Med hjälp av quiz-plattformen Kohoot har fritidsledarna hos Ryttaralliansen i Stockholm dragit igång KLUBBKAMPEN.
 

Ny medlemsförening

(2021-03-22 17:02)
Vi välkomnar Fasterna Hästsportförening som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktstillhörighet hos oss här i Stockholm.
 
En ny hinderpark till ett värde av 30 000 konor står som förstapris i årets upplaga av Ridborgarmärket. Tävlingen är öppen för alla ridföreningar oavsett om den har ridskola eller endast är för privatryttare.
 
Det är populärt att rida i lag bland Stockholms ridsportföreningar och nu drar det ihop sig inför sista anmälningsdagen inför höstens divisioner.
 
Vid Stockholms Läns Ridsportförbunds årsmöte den 17 mars omvaldes Helena Örtholm som distriktets ordförande.
 

Registrera din anläggning

(2021-03-15 13:14)
Den nya Djurhälsoförordningen (Animal Health Law, AHL) träder i kraft den 21 april 2021. Du som har en anläggning med hästar ska ha registrerat den hos Jordbruksverket innan dess.
 
 
Tävlingsverksamheten i Sverige tar en paus under mars månad. Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse beslutade på fredagen att alla tävlingar i Sverige ställs in med start måndagen den 8 mars.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat att undantaget som tillåtit enstaka tävlingar för barn och unga födda 2005 och senare upphör att gälla från den 1 mars. Därmed införs ett tillfälligt tävlingsstopp för barn och unga inom ridsporten.
 
Den 24 februari hålls en digital informationsträff där alla ändringar i Tävlingsreglementet inför 2021 tas upp. Alla intresserade är välkomna.
 
Stockholms Läns Ridsportförbund har beslutat att ställa in vårens allsvenskor. Ponny div I hoppning flyttas till hösten 2021 och Ponny div I dressyr flyttas, om möjligt, fram till senare under våren.
 

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet må-to mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 09.00-14.00, samt vid tävlingar och andra ridskoleaktiviteter. 

 

 

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-18 samt lördag 10-14.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

         Volvo

  VOLVO SAAB FORD
Servar du bilen på Motor-Center i Nynäshamn får du som medlem i Sorunda Ridklubb 10% rabatt på utförda arbeten. Uppge SORK vid bokning.            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: kansli@sork.se

Se all info