Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Är det i din förening ni har den härliga, drivande, engagerande ungdomssektionen eller ungdomsledaren som gör allt för ungdomarna i föreningen? Dags att nominera till Årets Ungdomssektion och Årets Ungdomsledare.
 
 
 
Det blev en given succé när SIHS Käpphäst Presented by Friends hoppade ingång med roliga kval och massor av barn mitt i Skandinaviens största shopping-galleria. Nu väntar Sweden International Horse Show för finalisterna. Nu är startlistorna klara.
 
 
Den 11 december är startdatum för årets sista Ungdomsledarkurs och det finns ett fåtal platser kvar. Det är ovanligt så passa på och anmäl era ungdomar direkt.
 
 
I helgen, den 31 oktober, reds sista omgången i Ponnyallsvenskan div II i dressyr.
 
 
Tre lyckliga föreningar fick ta med sig Coop-hindren hem efter helgens avslutande omgångar i tre Allsvenskor. På bilden ovan ser ni Rastaborgs Ridklubb som segrade i Ponnyallsvenskan div I hoppning.
 

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: kansli@sork.se

Se all info