Hoppa till sidans innehåll

Information om Sorunda Ridklubb


 SORUNDA RIDKLUBB INFORMERAR 

Sorunda Ridklubb vill med denna information hälsa alla elever välkomna                                    

Ridskolan är öppen:    måndag - fredag kl.  07.30 -20.00

                                    lördagar               kl.  07.30 -15.00 

Ridskolans telefontid: måndag - fredag kl. 09.30 - 10.00,

Övrig tid finns telefonsvarare. 

Viktigt!   Frånvaro vid lektion anmäles senast samma dag  på telefon 08-520 306 70 under telefontiden eller på telefonsvararen.

Anläggningskort:  Anläggningskort för privatryttare kostar 2.500:- kalenderår eller 1.500:-, för halvår. Kortet gäller för ridning i ridhusen och på utebanan under tider som ridskolan ej har verksamhet. Tider finns anslagna i ridhusen.

Uppstallning:  För Dig som har egen häst kan vi erbjuda uppstallning på Vansta. Vi har 30 st boxar i ett stall för uthyrning, med priser från 3.900:- beroende på servicegrad. Grovfoder och strö, fodring 3 mål, samt hage för utevistelse och anläggningskort ingår i priset. Från stallet finns det utmärkta ridvägar så att du på ett enkelt sätt kan komma ut i naturen som erbjuder obegränsade möjligheter till ridning.

Cafeteria:  Cafeterian är öppen på vardagar mellan kl. 16.00-20.00 och lördagar mellan kl. 10.00-14.00 samt under tävlingar eller andra större arrangemang. 

Ungdomssektionen:  För våra yngre medlemmar (juniorer upp till 25 år) som vill delta på ett mer aktivt sätt i klubbverksamheten har vi en ungdomssektion som tar hand om och hjälper till med utbildning genom kurser och olika praktiska arrangemang. Ungdomssektionen brukar även ansvara för aktiviteter som kurser för skötare, spökkvällar, luciafirande, mindre tävlingar m.m.

Hemsida:  Vill du ta del av den senaste informationen ,besök vår hemsida där kan du se vad som händer på klubben. Adressen är http\\www.sork.se 

Terminsbetalning och igenridning:  Avgiften för gruppridning betalas terminsvis i förskott, gäller även specialgrupper. Uteritter, lovaktiviteter och liknande betalas per gång. Prova på ridning på lördagar , betalas per gång vid ridtillfälle
Vid förhinder har deltagaren rätt att insätta annan likvärdig ryttare eller i mån av plats rida igen så snart som möjligt. Förutsatt att förhindret beror på sjukdom eller skola/arbete. För att kunna rida igen en lektion måste denna avbokas senast 16:00 vardagar samt 08:00 lördagar

Alla rid och kursavgifter betalas till Sorunda Ridklubbs bankgiro 815-9253. Fakturorna skickas via e-post till dig som uppgett en e-post adress. Övriga skickas med vanlig post.

Uppsägning av ridning skall ske skriftligt (e-post), uppsägningstid är en månad vid flytt eller sjukdom under terminens gång. Du rider givetvis under uppsägningstiden. 

Medlemsavgift:  Medlemsavgiften är för junior 150:- och för senior 250:-. Avgiften inkluderar en olycksfallsförsäkring som gäller vid ridning och i stallet. Försäkringen gäller även vid tävlingar i ridskolans regi. Medlemsavgiften är obligatorisk för alla som rider.

Ridpriser: Se dokumentet ridavgifter.

Rider Du flera lektioner eller om ni är fler i samma familj som rider kan betalningen delas upp efter överenskommelse med din instruktör.

Historik:  Sorunda Ridklubb har sedan 36 år tillbaks bedrivit ridskoleverksamhet varav dom senaste 24 åren på Vansta Gård. Den största delen av vår verksamhet är lektionsridning för barn och ungdomar, samt ridning för vuxna, övriga delar av verksamheten är, lägerverksamhet, kurser och många olika avsuttna aktiviteter främst arrangerade av vår ungdomssektion för dom yngre medlemmarna.Klubben har också en omfattande tävlingsverksamhet bestående av allt från blåbärstävlingar för dom yngsta till lag i ponnyallsvenskan och allsvenskan för hästar både i dressyr och hoppning. På hemmaplan har vi alltid ett antal tävlingar från lätta klasser upp till medelsvåra, där våra elever och ett stort antal privatryttare tävlande för klubben med framgång deltar.Våra privatryttare har också under åren utmärkt sig för sina mycket goda resultat vid tävlingar inom distriktet och övriga landet.

Sorunda Ridklubb
Vansta Gård 1
148 92 Ösmo
Tel:     08-520 30670    
E-post: This is a mailto link     Hemsida www. sork.se 

Välkommen till Sorunda Ridklubb

 

Uppdaterad: 05 AUG 2017 14:50

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info