Kurser/utbildning

2021-06-20
Fyra hoppryttare blev under söndagen klara för OS i Tokyo när Sveriges Olympiska Kommitté och förbundskapten Henrik Ankarcrona presenterade hoppningens trupp.

2021-06-20
Två segrar och tre tredjeplatser blev det starka blågula facit under sista dagen med hoppning på Stockholms Stadion.

2021-06-20
Om hoppryttarna regerade på Stockholms Stadion så regerade svenska dressyrryttarna i franska Le Mans. Oslagbara i Grand Prix Special med placeringarna ett, två och tre!

2021-06-20
Louise Romeike har klättrat i resultatlistan genom hela tävlingen och landade tillslut på en fin fjärdeplats i tyska Luhmühlens CCI4*-S. Och det var fler svenskar som gjorde fina insatser i söndagens avslutande banhoppning.

2021-06-19
Angelica Augustsson Zanotelli slog igenom med dunder och brak när hon vann världscupen i Göteborg 2011. Därefter följde mästerskapsuppdrag och stortävlingar med egensinniga stoet Mic Mac. Nu är Angelica tillbaka på toppnivå med ett nytt fuxsto.

2021-06-19
Det var mycket blågult under första halvan av lördagen på Stockholms Stadion. Peder Fredricson vann både lagklassen och unghästklassen. Men i kvällens Grand Prix-klass var det stolpe ut. Henrik von Eckermann var bästa svensk på åttonde plats.

2021-06-19
Hela A-truppen i dressyr är i helgen och tävlar vid de fyrstjärniga tävlingarna i Le Mans, Frankrike. Här är det viktigt att prestera om man siktar på en OS-plats. Patrik Kittel vann fredagens Grand Prix och Antonia Ramel var trea i küren.

2021-06-18
De internationella hopptävlingarna med Longines Global Champions Tour är igång på Stockholms Stadion. Världseliten är på plats och SVT sänder direkt fredag, lördag, söndag.

2021-06-18
Nu är det klart vilka kommentatorer och experter som ska guida TV-tittarna under OS i Tokyo. Discovery är bolaget som har sändningsrättigheterna och de har rekryterat en rad tunga ridsportnamn för att bjuda på bästa möjliga upplevelse i TV-sofforn...

2021-06-15
Ryttarna till EM i dressyr för young rider och junior är klara och presenterades av landslagsledarna på tisdagen.

E-mail:  kThis is a mailto link

Ridhus Cafét är öppet tisdagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar.

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar.

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.