Hoppa till sidans innehåll

Helgens placeringar

10 SEP 2017 18:23
Även den här helgen har klubbens ryttare gjort fantastiska insatser. Grattis och bra jobbat
  • Skapad: 10 SEP 2017 18:23

Amanda Kjellgren och hästen Lukas (bilden) har varit på en stor nationell tävling i Gangef som pågått hela helgen. Ekipaget lyckade där med en fantastisk insats. Redan på fredagen, knep dom en första placering efter att på höjden 1,20 m gjort en felfri runda och även en felfri omhoppning på tiden 28,97. Ekipaget tävlade sedan även på höjden 1,25 m under helgen men råkade där utför ett par nerrivna bommar så det blev ingen placering på den höjden tyvärr. Men en oerhört fin insats under helgen.

Ponnyallsvenska laget var hos Nynäshamn och tävlade.

Ella Engström och ponnyn Munsboror Rosie gjorde en felfri runda på tiden 47,80 i klassen Lätt D vilket gav dom en 1:a placering. Josefine Regius och ponnyn Munsbro Justin tog en 2:a plats med hjälp av en felfri runda på tiden 43,90 i klassen Lätt C kategori D avdelning B. Emma Karlsson och ponnyn Midskogs Deciembre lyckades även dom med att ta en 2:a placering i klassen Lätt C kategori D avdelning A med hjälp av två felfria rundor och tiderna 47,70 och 20,20.

Isabella Helenson och hästen Wendel tog en 2:a placering i dressyr, klassen LA:3 i en regional tävling hos Söderby RF med resultatet 68,429%

Bra jobbat allihop och stort grattis till er alla 

Skribent: Carina Barfoth
E-post: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info