Hoppa till sidans innehåll

Lång helg med många tävlingar

03 JUN 2019 16:12
Under Krist himmelsfärdshelgen var det många som arrangerade tävlingar och klubbens ryttare gjorde flera fantastiska insatser
  • Skapad: 03 JUN 2019 16:12

Torsdagen började med att ridskolans egen Szilaj var iväg och deltog i ridskolemästerskapet i hoppning hos Djurgårdens Ryttarklubb. Hindrena låg på 90 cm och ekipaget, Szilaj och Anna Greilert, gick och vann klassen genom rida felfritt i 2 rundor på. 

2 av klubbens juniorryttare var hos Sundby Ridklubb och tog med sig fina placeringar hem. De tävlade i dressyr. Filippa Persson och ponnyn Heaven´s Alex vann klassen LB:1 kategori B med poängen 67,321%.

Linnea Ternstedt och ponnyn Miss Me Q tog med sig 2 andra placeringar hem i klasserna LB:1 kategori D med 72,143% och i klassen LA:1 kategori D med poängen 65,278%.

Fredagen den 31/5 var det hoppryttarna som plockade hem placeringar.

Josefine Jonsson och hästen Tissot ILS var hos Årsta Runsten och deltog i Runsten Equestrian Games 2019. Ekipaget deltog i klassen Kval 1 Norteam Riders Cup på höjden 1,20 m och tog där en ärorik 6:e placering genom sina 2 felfria rundor och tiderna 63,20/34,95.

Även Amanda Kjellgren och hästen Lucky Boy var på samma tävling och deltog i samma klass. Även detta ekipage tog en placering i klassen. Dom lyckades sluta på en 10:e plats med sina felfria rundor och tiderna 63,12/37,12.

På hemmaplan hade vi även den 31/5 en klubbdressyr.

Det var en bra dag med många tävlande och många fina insatser.

I klassen LC:1 på ridskoleponny vann Molly Nylund och Astra, 2:a kom Felicia Dahlborg och Noel och på 3:e plats kom Viola Nyberg Carlsson på Victor

I samma klass men på privat ponny/häst vann Nina Palmheden på ponnyn Munsboro Starlight och Camilla Delin kom 2:a på hästen Aqasha.

I klassen LB:2 för ridskolehäst vann Sara Norgren på Jeromé, 2:a kom Kerstin Kiby på Mr X och 3:a kom Anna Barfoth Bondesson på Donna. 

I samma klass men på ridskoleponny vann Melina Andersson på ponnyn Astra och för privathäst vann Josefine Rudolfsson på hästen Zackaroll.

Söndagen bjöd även den på ett par fina resultat. Andreas Dahlman och Milvhem Tina genomförde en tävling hos Norrtälje Ryttare. De hoppade på höjden 90 cm i avdelning B och gick där felfria igenom på tiden 73,20. 

Frida Lindström och Ballycullane Flow var hos Botkyrka Ridsällska och hoppade. Även dom i avdelning B på höjden 90 cm. Ekipaget gjorde en felfri runda på tiden 57,17.

Sist men absolut inte minst, utan högst för helgen, var Josefine Jonsson och Tissot ILS insats. Dom hoppade återigen hos Årsta Runsten. Den här gången på höjden 1,25 m och gjorde även den här gången felfri runda på tiden 72,12. Detta gav ekipaget en 3:e placering.

 

Stort grattis till er alla som tävlat och kämpat den gångna helgen.

Skribent: Carina Barfoth
E-post: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info