Hoppa till sidans innehåll

Lyckad helg för Sorunda ekipage

13 NOV 2017 12:32
På flera håll gick det bra för Sorundas ekipage i helgen
  • Skapad: 13 NOV 2017 12:32

På hemmaplan arrangerades en regional dressyrtävling för hästar.

I första klassen, Lätt A:3 vann Ida Pettersson från Stora Wäsby Fältrittklubb på hästen Midori. Bästa ryttaren från Sorunda i klassen bland 9 placerade blev Sara Norgren och hästen Bandiet03 på en 4:e plats med resultatet 67,857%. I klassen tävlade även hemmaryttarna Lovisa Stureson på Foxy Ek, Christine Knutsson på Matrojska (42)(SWB), Eva Christensen på Famous Grouse (SWB) och Frida Söderqvist på Zettras Diego (SWB).

I 2:a klassen Medelsvår B knep Sorundas hemmaryttare 3 av 6 placeringar. Johanna Andersson och hästen Ilex (bilden till vänster) gjorde en briliant comeback efter ett skadefyllt år genom att vinna klassen på 69,767%. 2:a blev Lillemor Borko med hästen Loverboy från Enskeden Ridklubb. Carolin Rutberg och hästen Miragé från Sorunda tog en 5:e placering med hjälp av resultatet 66,047% och 6:e placeringen tog även den en hammaryttare, Åsa Nordqvist och hästen Dorima med resultatet 64,419%.

I 3:e klassen Medelsvår A:1 fanns 2 hemmaryttare med men tyvärr blev det inten placering. Klassen vanns av Linda Abrahamsson och hästen Denver från Enskede Ridsällskap.

Klubben hade även ryttare som gjorde bra ifrån sig på annat håll.

I Nynäshamn arrangerades en dressyrtävling för ponny. Där lyckades Emilia Lind och ponnyn Bjennesby Septemver Lane, bilden till höger, ta en 3:e placering i klassen Lätt C:1 med resultatet 64,259% och Elida Johansson och ponnyn Jémeni tog en 2:a placering i klassen Lätt A:1 med resultatet 67,361%.

Sist men absolut inte minst gjorde även den här helgen Josefine Johnsson en fantastisk insats hos Högbo Ridklubb genom att i en nationell hopptävling på höjden 1,30 ta en 2:a placering med endast 4 fel och tiden 71,04. Hästen som hon red var Rozqqo Dee.

 

Stort grattis till er alla och ett stort tack till alla funktionärer som gjorde tävlingen på hemmaplan möjlig att genomföra

Skribent: Carina Barfoth
E-post: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info