Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn över klubbens ekipage

13 MAJ 2019 21:01
Den gångna helgen bjöd på många fina resultat för klubbens ekipage
  • Skapad: 13 MAJ 2019 21:01

Carolin Rutberg och hästen Mirage (bilden)var i Norge och tävlade internationellt i Norway Open Dressage 2019. Ekipaget lyckades med att vinna samtliga 3 klasser som dom deltog i. I fredags var det i klassen CPEDI 3 Team 3, resultatet  för Carolin och Mirage blev här 69,706%, i lördags var dom med i klassen Individual III, här slutade ekipaget på 70,294%. Sen på söndagen var det dags för kür, här fick ekipaget hela 70,911%.  

Sen har vi ytterligare ett ekipage som lyckades ta 3 vinster. Nicole Valberg Lilja och ponnyn Princess Gloria var hos Lidköpings Ridklubb och lyckades där hoppa hem 2 vinster på fredagen, en på höjden 60 cm och en på höjden 70 cm, och 1 vinst även på lördagen på höjden 75 cm.

Även Linnea Ternstedtoch ponnyn MissMe Q lyckades med att ta hem en vinst i dressyr klassen LC:1 hos Järna Ridklubb med hjälp av sina fanstastiska 71,111%

Det var alla vinster som klubbens ryttare lyckades med i helgen, men det fanns flera ekipage som gjorde jättefina insatser och tog placeringar.

Amanda Kjellgren och hästen Lucky Boy var på meeting hos Wemlands Equestrina Games och lyckades med att på höjden 120 cm ta en 11:e placering.

Sara Norgren och hästen Bandiet 03 var hos Roslagens Rid- och Körklubb och tävlade i dressyr klassen LA:3. Ekipaget fick 66,000 % och slutade på en 5:e placering.

Rebecka Stjernstad och ponnyn Jazz hoppade på höjden 105 cm hos Lidköpings Ridklubb och lyckades där i avdelning B placera sig.

Emilia Lind och ponnyn Bjennesby September Lane var hos Stora Ekeby Ridklubb och tävlade i dressyr. I klassen LA:P1 tog dom med hjälp av sina 60,526 % en 4:e placering.

Ett riktigt stort grattis vill vi rikta till er alla för era insatser!!

Kul med så många duktiga tävlingsekipage!

Skribent: Carina Barfoth
E-post: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info