Hoppa till sidans innehåll

Sammandrag tävlingshelgen 12-14/5

14 MAJ 2017 16:36
Även den här helgen har det pågått tävlingar på flera håll
  • Uppdaterad: 11 JUN 2017 10:07

Fredagen den 12/5 tog Cajsa Larsson och hästen Inxxs Platinum en 2:a placering hos Sällskapet Segersta Sportryttare i Allmänt intryck unga hästar 4 år. Resultatet innebär att ekipaget nu kvalat till Falsterbo Horse Show. Stort grattis!

På lördagen hade Sorunda ryttare som var i Norrtälje och tävlade. Jennifer Jonsson gick och vann en clear round på höjden 70 cm på tiden 55,50 och Elisabeth Jonsson tog även hon en placering på tiden 59,60. Båda red på ponnyn Midskogs Deciembre. (bilden visar dessa två ryttare)

På söndagen var Sorundas ponnylag iväg och genomförde 2:a omgången hoppning i allsvenskan. Samtliga hoppade felfritt vilket innebar att laget vann. I laget för dagen hoppade Rosanna Helenson på Corami, Anna Bäck på Hero, Josefine Regius Heggorn på Munsboro Justin och Emilia Lind på Bjennesby September Lane.

Petra Knutas och hästen Celebration var vid Livdragonernas Ridsportförening och tävlade i hoppning på höjderna 1.10 och 1.15. I 1.10 red ekipaget felfritt och hamnade på 4:e bästa tid och på 1.15 tog dom hem vinsten trots ett nerslag.

Även i Hufvudstad hade klubben representanter. Här gällde det dressyr Lätt A:3. Vid denna tävling lyckades Sandra Henriksson och hästen Amber ta hem en 2:a plats

På hemmaplan arrangerades en hopptävling.

I klassen 70 cm fick vi en vinnare för privatponnyer och tre stycken placerade med ridskoleponnyer. Vinnaren med privatponny Nina Palmheden på Munsboro Starlight red en felfri grundomgång och en felfri omhoppning. Vinnare på ridskoleponny var Melina Andersson på Stålis, 2:a blev Agnes Crusefalk på Nova och 3:a blev Alva Larsson på Breda.

I klassen 80 cm fick vi en vinnare på privatponny, Sara Lundqvist på Victor och en på ridskoleponny, Olivia Ternstedt på Noel

I klassen 90 cm vann Emma Karlsson på Midskogs Deciembre

Grattis allihop till bra insater med bra resultat

Skribent: Carina Barfoth
E-post: This is a mailto link

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info