Gå till innehåll
Sorunda Ridklubb
Sorunda Ridklubb

Privatstall

För dig som har egen häst kan vi erbjuda uppstallning i vårt privatstall med 35 boxplatser. Stallet är uppdelat i två avdelningar med varsin sadelkammare, dubbla spolplatser, foderrum och torkrum. Sadelkammarna är utrustade med kodlås men hålls låsta mellan kl. 22.00 till 05.30 på morgonen. Det innebär att kodlåsen ej fungerar under denna tid, om du behöver tillträde under stängd tid så får du kontakta personalen i tid för lån av nyckel.

Det finns tillgång till två ridhus, ett ridtält, utebana och obegränsad tillgång till ridning ute på märkta ridvägar. Ridning på anläggningen är fri.
Du mockar och gör iordning mat till din häst varje dag, på helgerna sköts morgon och kvälls fodring av de inacorderade på ett rullande schema. På vardagarna sköts morgon och kvälls fodring av personalen. Du kan köpa till olika nivå av service på vardagar.
Hage för utevistelse ingår.
Vill du ha mer information om privatstallet så ringer du Åsa Nordqvist på 08 520 30670 under vår telefontid vardagar mellan kl. 09.30-10.00.

Grundhyra

Utsläpp

InsläppBox, rasthage, hösilage max

12 kg/ häst eller ponny per dag, aktuellt strö,

fodring morgon och kväll på vardagar.


Utsläpp till hage,

ett täcke tas på om

så önskas.

(Obs! endast vardagar).

Intag och lunchfodring.
(Obs! endast vardagar, det ingår inte

att täcke plockas av)


Kostnad: 4400 kr

300 kr

300 kr


Beträffande strömedel så använder vi för närvarande spånpellets. När du flyttar in i boxen får du som start 6 st säckar, därefter kan du köpa till 1 eller 2 säckar i veckan.

1 st/vecka: 250 kr/månaden
2 st/vecka: 600 kr/månaden

Övriga tjänster som går att köpa:

Hovslagare


Vi hjälper dig att ställa upp din häst till hovslagaren och sedan
få den utsläppt i hagen efter att den har fått nya skor.
Anmäl i god tid vilken dag och tid din hovslagare kommer du bokar tjänsten
via mail till ridskolan@sork.se

Kostnad 150 kr

Ridhus:
I ridhusen finns utrustning för att mocka ridbanan efter att du ridit. Alla mockar efter sin häst/ponny efter ridning, innan man lämnar banan. Ridtältet finns i stort sätt alltid ledigt medan ridning på ridbanan och i de två ridhusen endast kan ske när ridskolan inte har pågående verksamhet. Du finner all information om tider här. Vid klubbens större tävlingar kan andra tider gälla för ridhusen detta återfinns i kalendern.

En bild

Publicerad: 2022-11-25

Senast uppdaterad: 2024-01-30

Författare: Carolin Steen

Sponsorer

Besöksadress

Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Postadress

Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakta oss

08-520 306 70
kansli@sork.se