Hoppa till sidans innehåll

Ridskola


Prova på ridningen/Kvarten

Anmälan är mellan  08:30 - 09:00 på telefon 08-520 306 70. Anmälan sker samma lördag som ridningen ska ske.

Ridningen sker ca 13:00-13:15

Gruppen rider ca 15 minuter. Begränsat antal platser, endast 1 grupp.

Samling sker på stallplanen tidigast 15 minuter innan ridningen ska påbörjas.

Ingen går in i stallet. 

Ledarna som jobbar kommer ut med ponnyerna till stallplanen. Ledarna leder ponnyerna. 

Alla ridande måste ha någon typ av vantar på händerna. 

Betalning sker kontant eller via swish till 123 224 21 39. Vid kontant betalning lämnas jämna pengar till ledaren vid uppsittning på ponnyn. Vid swishbetalning visas kvittens till ledaren vid uppsittning på ponnyn.  Kostnad 60 kr/gång.

Hjälp oss genom att fortsätta hålla avstånd och inte gå in i stallet.

Välkomna!

imagekzko.png

 


           

Vill du börja rida?

Alla är välkomna till ridskolan. Flera klubbar ordnar prova-på-ridning för både barn och vuxna och särskilda föräldra- eller grabbgrupper.

Många som kommer till ridskolan första gången är barn, som vill prova på ridning. Ofta har dom en kompis eller ett syskon som rider. Men det är också många som börjar rida i vuxen ålder, för att barnen rider eller för att förverkliga en gammal dröm. En del föräldrar är rädda för hästar och vill övervinna sin rädsla för att kunna hjälpa och dela hästintresset med barnen.

Det behövs ingen dyr utrustning för att börja rida. Ett par stadiga kängor eller stövlar med klack är bra och ett par bekväma byxor. Hjälm är obligatoriskt men finns vanligtvis att låna på ridskolan de första gångerna.  

Vill du börja rida hos oss ringer du till klubben på telefontiden. Vardagar 09:30-10:00 på 08-520 306 70 eller mailar till This is a mailto link


Vad gäller om jag är en trög betalare.

Vid betalningspåminnelse för avgifter som ej betalats i tid, faktureras en förseningsavgift på 150:- och 20:- administrativ kostnad. Har betalning ej inkommit efter en påminnelse så lämnas skulden till inkasso. Uppsägning av ridabonnemang skall ske skriftligt, uppsägningstid är en månad. Du rider givetvis under uppsägningstiden. Vi tillämpar fortfarande möjligheten att dela upp terminsbatalningen, men du måste ovillkorligen meddela ridskolan ditt önskemål.


  Avbokning av ridlektion

Om du behöver avboka en ridlektion så gör du det genom att ringa på vår telefontid måndag till fredag kl. 09.30-10.00. Vid annan tid, lämna meddelande på vår telefonsvarare. Du kan också maila till This is a mailto link om du vet i god tid att du inte kan rida din lektion. 


 

 

 

 

 

 


Uppdaterad: 10 SEP 2017 18:26

Tävlingar Proposition, anmälan, ryttarmeddelande, start o. resultatlistor
hittar du numera under Tävlingskalender.

Ridhus Cafét är öppet måndagar - torsdagar mellan kl. 16.00-20.00, fredagar 16.00-19.00, lördagar kl. 10.00-13.00, samt vid speciella tävlingar. 

 

 

På vår anläggning finns Butiken i Stallet där du kan inhandla dina ridsportprodukter

Butiken i Stallet öppen tisdag-torsdagar 16-20, fredagar 16-19 samt lördag 10-13 samt vid speciella tävlingar. 

På butikens hemsida har vår klubb en "egen klubbsida" där du kan beställa klubbkläder med tryck och brodyr https://www.butikenistallet.se/klubbklader/sorunda-ridklubb/. Det går även bra att beställa dem direkt i butiken.

  • Vi har ett mindre sortiment av ridsportprodukter i butiken och tar hem övriga varor på beställning.
  • Vi tvättar och lagar hästtäcken och andra ridsportprodukter.
  • Vi hyr ut klippmaskin och hästtransport.
  • Vi slipar klippskär.
  • Vi har även en webshop som heter www.butikenistallet.se.

       

            

  
 

Vad kul att flera av er har börjat stödja Sorunda Ridklubb när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/sorundaridklubb/bli-medlem


Postadress:
Sorunda RK - Ridsport
Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0852030670
E-post: This is a mailto link

Se all info