Gå till innehåll
Sorunda Ridklubb
Sorunda Ridklubb

Klubbtävling

Klubbtävlingar vårterminen 2024

6/1 klubbtävling Hoppning
7/1 debutanthoppning
11/2 klubbtävling Dressyr
10/3 regional Dressyr
29/3 klubbtävling Hoppning
30/3 debutanthoppning
28/4 klubbtävling Dressyr

Ridklubben arrangerar klubbtävlingar varje termin, både i dressyr och i hoppning.Om du vill delta så prata med din ridinstruktör.
Anmälan öppnar 4 veckor innan tävlingsdagen.
Anmälan görs genom att du lämnar en lapp med önskning om 1-3 hästar/ponnier, när anmälningstiden gått ut fördelar personalen hästarna utifrån lottning. När du vet att du kommit med på tävlingen genomförs betalning, observera att du skall kunna visa upp din swishbetalning för personalen.
På måndagen den vecka tävlingen arrangeras finns information och startlistor på anslagstavlan utanför kontoret.

Du som tävlar behöver även hjälpa till med att vara funktionär. Din funktionärsuppgift återfinns tillsammans med startlistorna.

I LC:1 dressyr kan anmälan göras med bedömning clear round, vilket innebär att om du uppnår 50% så tilldelas du rosett. Det är även tillåtet att rida med ridspö vid clear round.

Innan start i klubbhoppning ska du genomfört minst 3 starter i debutanthoppning detta gäller främst för ryttare under 12 år. Rådfråga gärna din ridlärare om du är osäker på vilken tävling och klass som passar dig.

Du kan nu betala startavgifter vid tävling med Swish.
Swish nummer 123 224 2139.

Swishbetalningen måste visas upp för ansvarig på tävlingsdagen.

Klubbmästerskap

Varje år har vi klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Tävlingen är öppen för alla medlemmar och delas in i ponny och häst respektive privatponny och privathäst. Du får som lägst delta i den klass du startat i tidigare. Varje omgång/tävling samlar du poäng och kan tillgodo räkna dom 3 bästa resultaten i respektive gren för att sedan ha chansen att koras till klubbmästare.

En bild

Publicerad: 2022-11-25

Senast uppdaterad: 2024-01-09

Författare: Carolin Steen

Sponsorer

Besöksadress

Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Postadress

Vansta Gård 1
14892 Ösmo

Kontakta oss

08-520 306 70
kansli@sork.se